Vaimeus

Haluamme luoda kestävän, turvallisen ja hiljaisemman maailman. Antaa mahdollisuuden kaikille harrastaa, olla osa hiljaisuutta, helposti. Pidämme ääntä ajatuksestamme, vaimennamme ääntä. Rakennamme ympäristöömme yksinkertaisempaa hiljaisuutta.

Me vaimennamme

Uskomme hiljaisuuden kehittävän ympäristöä, luontoa ja parantavan jokaisen elinoloja. Hiljaisuus luo myös turvallisuutta. Me innovoimme, kehitämme, parannamme ja rakennamme yksinkertaisempaa hiljaisuutta. Tiedämme, että uusilla ideoilla äänen vaimentamisen voi tehdä tehokkaammin. Me vaimennamme.

Asiakkaamme

Vaimeus tuo asiakkailleen vaihtoehdon vaimentamiselle ympäristössään. Yhdessä yhteistyökumppaneiden avulla, Vaimeus kehittää uusia innovatiivisia ratkaisuja ammattilaisten ja harrastajien käyttöön. 

Vaimeus palvelee niitä jotka elävät, työskentelevät tai harrastavat voimakasäänisessä ympäristössä.

Äänenvaimentajat

Alusta lähtien Team Vaimeus on keskittynyt äänenvaimennus-tuotteisiin. Äänenvaimentajat haulikoissa ja kivääreissä yksinkertaisilla, helpoilla ja kestävillä ratkaisuilla, on tuotekehitystiimin päätavoite. Kaikki äänenvaimennustuotteet voidaan myös puhdistaa itse. Tutustu tuotesivulla tuotteiden ominaisuuksiin sekä kekseliäisiin teknisiin ratkaisuihin.

Kiväärin äänenvaimentajat

Haulikon äänenvaimentajat